Drops Fabel

20160301-fabelDROPS Fabel

Superwash-behandlet sokkegarn av ull!

Innhold: 75% Ull, 25% Polyamid

Garngruppe: A (23 -26 masker)

Vekt/ lengde: 50 g = ca 205 meter

Anbefalt pinne: 3 mm

Strikkefasthet: 10 x 10 = 24 m x 32 p

Finvask eller Ullvask 40 grader / Bruk aldri tøymykner/ Tørkes flatt

Slitesterkt som bare et sokkegarn kan være! DROPS Fabel er et 4-tråds garn som er superwash-behandlet, hvilket gjør det egnet til dagelig bruk i tillegg til at det kan vaskes i maskinen. I motsettning til vanlig sokkegarn, er Fabel spunnet i en finere ullkvalitet. Dette gjør at Fabel egner seg til langt mer enn bare sokker - prøv det for eksempel på babyplagg!

Med et av de størtste fargekartene i DROPS sortimentet, har DROPS Fabel tre garnvarianter som gir plagget forskjellige resultater: uni colour, som er ensfarget; print, der varierte farger repreteres regelmessig og long print, lik som print men med lengre repetisjoner av hver farge. Både print og long print er farget med en metode som kalles "fancy dyeing" som er forskjellig fra andre ettersom det i hvert fargeparti er små variasjoner i både mønstre og nyanse. Dette er ikke feil, men en del av garnets egenskaper.

Eksempelbilde i fargekartet viser garnets melerring når man strikker et mindretall masker, som feks sokker. på større plagg vil meleringen se anderledes ut. Som med all jacuard-trykk vil det forekomme en variasjon i farger og mønster i samme fargebad.

Made in EU

Dette garnet har en Oeko-Tex sertifisering ( sertifikat nr: 25.3.0099). standard 100, Classl. dette betyr at det ahr blitt testet og er helt fri for skadelige kjemikalier og er trygt å bruke. Class l er det høyeste nivået, hvilket innebærer at det passer for babysrtikler (0-3 år)